SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Samsun'da hava bugün (18 Nisan Pazartesi) Parçalı ve çok bulutlu, bu öğle ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 derece olacak. 

METEOROLOJİ'DEN SAMSUN UYARISI

Meteoroloji Samsunlu vatandaşları kuvvetli sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımına karşı uyararak vatandaşlara oluşabilecek olumsuzluklara karşı bilgilendirmede bulundu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi;


SAMSUN'A KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların yarın (Salı) sabah saatlerinde Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, sel, su baskını gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN'A KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI:

Rüzgarın; Çorum, Amasya ve Tokat çevreleri ile Ordu'nun iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (40-80 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN'A TOZ TAŞINIMI UYARISI:

Bölgemiz genelinde toz taşınımı beklendiğinden görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan bölgelerde çamur şeklinde yağış, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.