Alper Aydemir'den Çarşamba Şeker Fabrikası Açıklaması! "Neden Ödenek Bulunamıyor?" Samsun Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Alper Aydemir, Çarşamba Şeker Fabrikası'nın üretime geçmesi için ödenek bulunamadığını iddia ederek, bu durumu eleştirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Alper Aydemir, Çarşamba Şeker Fabrikası ile ilgili açıklama yaptı.

WhatsApp Image 2022-03-21 at 13.16.58.jpeg

Aydemir, açıklamasında Çarşamba Şeker Fabrikası'nın stratejik öneme sahip olduğunu belirterek, "?̧???̧???? ?̧???? ????????ı, hem Çarşamba ilçemiz, hem Samsun şehrimiz hem de ülkemiz için stratejik bir öneme sahiptir. Çarşambalı hemşehrilerimizin yıllardır hasretini çektiği Çarşamba Şeker Fabrikası’nın tekrar üretime açılması noktasında hangi engellerin olduğu merak konusudur. Şeker Fabrikası üretime geçtiği takdirde fabrikada çalışacak ??̧?̧? ?????????, pancarı üreten ?̧????̧? ?????????, ürünü taşıyan ????????? ?????????. Bununla birlikte hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimize ???? ??? imkanı da sunarak girdi maliyetlerinin düşmesine katkı sunacaktır. Şehrin her yerine sıkıştırılan ?????? ????̧???????, betonlaşmanın artmasından başka şehrimize hiçbir katkı sunmayan ???? ????????? ödenek bulunuyorken Çarşamba Şeker Fabrikası’na neden ödenek bulunamamaktadır?" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.