AK Parti Samsun Av. Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyeleri Kürşat Gündoğdu, Abdullah Akyüz, Adnan Arslan ve Melike Aktel Karaçor Samsun Medya Grubu (SMG) Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'u ziyaret etti. Aksu, 1 Nisan'da yayın hayatına başlayacak Kanal S'ye başarı dileklerinde bulundu.

kablosuz.JPG

SMG'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Meydanı Havana Plaza'daki çalışma kompleksini ziyaret eden AK Parti Samsun Av. Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyeleri Kürşat Gündoğdu, Abdullah Akyüz, Adnan Arslan ve Melike Aktel Karaçor; Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'a ziyarette bulundu. Necdet Uzun ile Kanal S TV Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek, Kanal S TV Müdürü Şennur Şenyer, Samsun Medya Grubu Reklam ve Pazarlama Genel Koordinatörü Ferit Namlı, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dilber Bahadır, Yazı İşleri Müdürü (Haberler) Merve İlhan'la görüşen Başkan Aksu ve beraberindekiler, Samsun Medya Grubu'nun başarılı işlere imza attığını belirterek, 1 Nisan'da yayına başlayacak olan Kanal S için başarı diledi.

547ecb06-0fda-4cbc-8069-892627bac27e.jpg

'YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR'

Samsun'un televizyon kanalı eksikliğini giderdikleri için teşekkürlerini ileten Aksu, "Kanal S ile birlikte Samsun'da yeni bir dönem başlıyor. Şehrimizdeki bir eksiklik, sayenizde giderilmiş oldu. Necdet Uzun ve ekibinin başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tam" ifadelerini kullandı.

Dilber BAHADIR

d4146cfb-524f-44ed-8fe2-e8e315fae5e5.jpg 

b95e4fc3-e8d3-4be0-9ed2-abf4e880e898.jpg