Samsun'un Atakum ilçesi Çakırlar bölgesinde hizmet vermeye başlayan Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek,  Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, engelli bakım merkezi sahipleri ve beraberinde çok sayıda vatandaşların katılımlarıyla açıldı.

"HAYALİM GERÇEK OLDU "

Vali Dağlı’nın açılış duasıyla başlayan tören, halk oyunları ve bakım merkezinde konaklayan yaşlıların ziyaret edilmesiyle sonra erdi. Hayallerini gerçekleştirdiğini dile getiren Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi Kurucusu Akay Narin şunları söyledi:  "Hayallerimin gerçekleştiği günlerden birisiydi. Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılmasından son derece mutluyum. Profesyonel yaşlı bakımı gerçekten hayalimdi. Hayallerimi planla ve program çerçevesinde yapmak herkese nasip olmaz, bana nasip oldu. Çok mutluyum. Kuruluşumuzda 55 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza bakıyoruz. Gelecek olan misafirlerimizin hastalığı bulunması gerekiyor. Baktığımız hastalık gurupları genelde felç (geçirilmiş SVO), uzun süreli bakım (palyatif bakım), demans, alzaimher, ileri derecede gonartroz dediğimiz yaşlanmaya bağlı yatalak bakımlar." 

PROFESYONEL BAKIM 

Alanında uzman bir ekiple hizmet verdiklerini kaydeden Narin, "Hastalıkları olan vatandaşlarımız için profesyonel bakımlar gerektiriyor. Kadromuz profesyonel. Alanında uzman personelimiz mevcut. Daha öncesinden tecrübeleri ve donanımları olan personel. Vatandaşlarımız yakınlarını, rahatlıkla güvenip gönderebilirler. Bir ev ortamı gibi. Ayrıca konaklamalı fizik tedavinin yapıldığı, Karadeniz Bölgesi'nde tek olmakla birlikte Türkiye'de de hasta başı üniteli tek 55 yaş üstü yaşlı bakım merkeziyiz" dedi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.