Akaryakıt fiyatlarında belirleyici olan Brent petrol ve dolar kurundaki yükselişle beraber yeni zam bugün itibariyle pompalara yansıması beklenirken bir zam haberi daha geldi. Buna göre, benzin grubunda 70 kuruş, motorin grubunda 97 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNE BİR ZAM DAHA BEKLENİYOR

Akaryakıt haberlerine peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Ardından araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi.Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 70 kuruş, motorin grubunda 97 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Yeni gelen zamla birlikte benzin fiyatları 25 lirayı geçecek.İşte akaryakıt fiyatlarının son durumu... 

Akaryakıt piyasasını doğrudan etkileyen Brent petrol doların yükselmesiyle Perşembe gününden geçerli olmak üzere LPG'ye 36 kuruş zam geldi. Benzin ve motorin gruplarında ise fiyat değişikliği beklenmiyordu.Fakat benzin grubunda 70 kuruş, motorin grubunda 97 kuruş fiyat artışı bekleniyor.Son olarak; 21.05.2022 Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 1,02 fiyat indirim meydana gelmiş, fiyat değişikliği pompaya yansımıştı.

EPGİS İNDİRİM VE ZAMMI HALA DUYURMUYOR

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından sendika, dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı. hala fiyat değişikliğine dair bir bir bilgi paylaşmıyor. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.