Akaryakıt fiyatlarında belirleyici olan Brent petrol ve dolar kurundaki yükselişle beraber yeni zam geliyor. Buna göre, LPG'ye 36 kuruş zam bekleniyor. Yeni fiyatlar yarından  gününden itibaren geçerli olacak. İşte akaryakıt fiyatlarının son durumu... 

Akaryakıt piyasasını doğrudan etkileyen Brent petrol doların yükselmesiyle Perşembe gününden geçerli olmak üzere LPG'ye 36 kuruş zam bekleniyor. Benzin ve motorin gruplarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor. Son olarak; 21.05.2022 Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin fiyatlarında 1,02 fiyat indirim meydana gelmiş, fiyat değişikliği pompaya yansımıştı.

OTOGAZA ZAM GELİYOR

Perşembe gününden geçerli olmak üzere otogazda 36 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Benzin ve motorin için fiyat değişikliği beklenmiyor.

EPGİS İNDİRİM VE ZAMMI HALA DUYURMUYOR

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından sendika, dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı. Hala fiyat değişikliğine dair bir bir bilgi paylaşmıyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.