Artan döviz kuru ve petrol fiyatları sonrası üst üste zam yapılan akaryakıt fiyatları için bir gelişme yaşandı. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştıran araç sahiplerine güzel haber geldi. Motorine iki günde gelen 3 lira 34 kuruşluk indirimin ardından bugün benzin ve LPG litre fiyatı için indirim yapılacağı öğrenildi.Yarından itibaren geçerli olacak benzine ve LPG'ye indirim geliyor. 

MOTORİNDEN SONRA BENZİNE İNDİRİM

 Akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlar sonrası indirim haberi geldi.Akaryakıt sektör belirleyicisi Brent petroldeki dalgalanmanın etkili olduğu fiyatlara dolar kurundaki düşüş sonucunda motorin, benzin ve LPG litre fiyatına indirim olarak yansıdı. Motorin litre fiyatı dünkü 2 lira 50 kuruşluk indirimin ardından dün 84 kuruş düştü. Benzin fiyatlarına da indirim bekleniyor.Henüz ne kadar indirim olacağı belirsizliğini koruyor. 30 liraya yaklaşan benzin fiyatının 25 lira seviyelerine gerilemesi bekleniyor.

 EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.