AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü, Bafra, Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi, programlara katıldı. AK Parti İlçe Başkanlıkları, belediyeler, esnaf, muhtar, vatandaş ve hasta ziyaretleri ile programını sürdüren Yılmaz, çok sayıda mahalle buluşmalarında halkın talep ve önerilerini  dinledi.

Programlarında açıklamalarda bulunan Yılmaz, AK Parti'nin ilk günkü gibi büyük bir aşkla, şevkle durmadan çalıştığının kaydetti. Ülkede yaşanan her bir sorunun farkında olan, çözümü için büyük bir mücadele veren AK Parti'nin hiç bir zaman halkın yanında olmaktan vazgeçmediğini vurgulayan Yılmaz, "Ülkemizi daha ileri taşıyan, 20 yılda çok büyük kazanımlar sağlayan, tek tek sorunlarını çözen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve görev verdiği kadrolar yine bugünde dünyadaki olumsuz gelişmelere bağlı olarak ülkemizde de yaşanan ekonomi başta olmak üzere tüm sorunları çözecektir." ifadelerini kullandı.

"Ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ortamı çıkarmaya, kirli algı operasyonu yapmaya çalışanlara fırsat vermememiz gerekli" diyen Yılmaz, "Ne yazık ki, ellerini ovuşturarak Türkiye'yi nasıl karıştırırız, huzurunu nasıl bozarız, buradan nasıl rant elde ederiz, kardeşlik iklimini düşmanlığa nasıl çeviririz düşüncesiyle birileri sürekli bekliyor ve uğraşıyor. Son zamanlarda bu kirli girişimler artmaya başladı. Türkiye bir çok sorunla uğraşırken birde barış iklimini bozmaya çalışanlar ortaya çıktı. Bizler her zaman temiz siyaset, ahlak, önce vatan ve millet anlayışını ön planda tuttuk. Türkiye'nin tüm kazanımları hepimizin. Yaşanacak olumsuzluklardan her kesim etkilenmekte. Biz diyoruz ki, başka Türkiye yok, gelin el ele verelim. Bunun ötesi yok. Olumlu eleştirilere, demokratik yaklaşımlara, faydalı girişimlere kapımız her zaman açık. Ama niyetler üzüm yemek değil. " diye konuştu.

Yılmaz, ekonomi, terörle mücadele, uluslararası gelişmeler, halkın refahı bir çok konu başlığının kirli yaklaşımlardan daha önde geldiğini, ülke üzerinde karabulutlar estirmek isteyen hiç kimseye fırsat verilmeyeceğinin de altını çizdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.