Gazi Meclis'te gerçekleşen ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, şehit Emre Altıok'un ailesini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ŞEHİTLERİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI
Ziyarete ilişkin açıklamasında şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirten Kırcalı, şu ifadeleri kullandı:
"Bu mukaddes toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve dua ile yâd ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."
"ŞEHİT AİLELERİ MİLLETİMİZİN EN KIYMETLİ EMANETİ"
Ziyaret sırasında şehit Emre Altıok'un ailesiyle sohbet eden Kırcalı, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı. Görüşmede, Türkiye'nin bağımsızlığı ve vatanın bütünlüğü uğruna can veren tüm şehitler için dualar edildi.
Samsun'da lise öğrencisine kabusu yaşattı! Yeni gelişme
Samsun'da esnaf ekmek zammını yorumladı: "Yenileri sürpriz olmaz"
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




