Alaçam Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda konuşan Karaaslan, STK ve muhtarların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmek amacıyla programı düzenlediklerini söyledi.

"SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN VARIZ"

Karaaslan, "Hakikaten gecesini gündüzüne katan bu milletin derdi ile dertlenen ve tek gayesi milletimizin dertlerini çözmek olan bir liderimiz var. Siz muhtarlarımızın gerçekleşmesini istedikleri eksik gedik ne varsa onları konuşmaya geldik. Birileri gelip sorunları dinliyor mu? Dinliyor. Gelip halinizi soruyor mu ? Soruyor. Çözmek için mi? Hayır. Ama biz burada sorunları çözmek için varız. Çözülemeyen sorun kalmış olabilir. Geç kalan olmuş olabilir. Günün sonunda bu hareketin samimiyetinden hiçbir kuşku duymadığınızdan eminim." dedi.

"TÜRKİYE HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR"

Türkiye'nin her dönemden olduğu gibi bu dönemden de güçlenerek çıkacağını dile getiren Karaaslan, "Türkiye hakikaten bu dönemin bütün zorluklarına rağmen, sağlıkla ilgili sıkıntılara rağmen, dünyadaki ekonomik problemlere rağmen sadece kendi sınırlarını muhafaza edip gücünü mevcut gücüyle tutan bir ülke değil. Türkiye her geçen gün güçlenen bir dünyanın yıldızı bir ülke oldu." ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN GÖZLERİ TÜRKİYE'YE ÇEVRİLDİ"

Ukrayna ve Rusya arasındaki tahıl sevkiyatı ile ilgili zirvenin bugün İstanbul'da yapılacağına işaret eden Karaaslan, "Bu zirve Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştiğinden dolayı dünyanın gözleri Türkiye'ye çevrildi. Onun öncesinde NATO zirvesinde bütün dünya Türkiye ve Türkiye’nin lideri ne diyecek diye baktı. Etrafımızda devam eden bütün sıkıntılarda çözümün adresi olarak görülen bir ülkeyiz." diye konuştu.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in sağlık sorunları hakkında da bilgi veren Karaaslan, şunları kaydetti:

"Başkanımızın rahatsızlığı nedeniyle burada tetkikler yapıldı. Fakat daha ileri tetkikler yapılması için Ankara'ya gittiler. Teşhis ve tedavi noktasında orada devam edecek bir süreç var önümüzde. Sizlerden ricam dualarınızı eksik etmemeniz, inşallah Rabbim acil şifalar versin. Bir an önce tekrar görevinin başına, aramıza tekrar geri dönsün."

BİLGİ ALDI

Yakakent ilçesinde esnaf ziyareti yapan Karaaslan, ilçedeki balık yemi üreten bir fabrikada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Karaaslan, Samsun'un Yakakent ilçesi Kuzören Mahallesi'nde 9 Mart'ta öğrenci servisi kazasında yaşamını yitiren 15 yaşındaki Sibel Şahin'in ailesine de ziyarette bulundu.

Karaaslan'a, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma eşlik etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.