Ak Parti Samsun Sahada AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, 2023 hedefleri doğrultusunda 17 ilçede saha çalışmalarına hız verdiklerini belirtti

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, vatandaşlarla omuz omuza olduklarını belirterek, "Samsun kararlı, teşkilatımız hazır" dedi.

BROŞÜRLER DAĞITILDI AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Ekonomi Modeli'nin kapsamının yanı sıra, gelecek vizyonu ve 19 yılda yapılan çalışmaların yer aldığı "Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme" başlıklarıyla hazırlanan 250 bin broşür, AK Parti Samsun İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyeleri tarafından 17 ilçede vatandaşlara dağıtıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Başkan Aksu da çalışmalara bizzat katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

"SAMSUN HAZIR" Samsun'da yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Aksu, "Esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, 'Türkiye Ekonomi Modeli' ve hizmetlerimizi aktarıyor, sohbet ediyoruz. 2002 yılından bu yana milletimizin büyük desteğiyle Türkiye'yi aydınlık bir geleceğe ulaştırmak için kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda tüm Türkiye'deki teşkilatlarımızda olduğu gibi Samsun'da da yoğun çalışma içerisindeyiz. Teşkilatımızın her bir mensubu ile sahada, yoğun mesai içerisindeyiz. Samsun kararlı, teşkilatımız hazır" diye konuştu.