AK Parti Samsun Milletvekili Karaaslan'dan, 'Türkiye markası' Paylaşımı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ihraç ürünlerinde "Made in Türkiye" ifadesinin kullanılması kararının ülkenin markalaşması adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı genelgeyle başka devletlerle yazışmalar ve tüm uluslararası faaliyetlerde 'Türkiye' ifadesi kullanılacak olmasının markalaşma yolunda güç katacağını söyledi.

"MADE İN TÜRKİYE" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan genelgeye göre ihraç ürünlerinde, her türlü faaliyet ve yazışmalarda marka olarak "Made in Turkey" ibaresi yerine "Made in Türkiye" kullanılması kararlaştırıldı. Kararı değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TÜRKİ'YE'NİN GÜCÜ Türkiye'nin gücünün bir markası olacağını ifade eden Çiğdem Karaaslan, " Türkiye’nin gücü, Türkiye’nin markası olacak. Made in Türkiye. Teşekkürler Cumhurbaşkanım" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.