AK Parti Samsun Milletvekili Karaaslan'dan Erdoğan'a Tam Destek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın faiz politikasına destek verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunların çözümü için yeni ekonomik tedbirleri devreye alınacağını açıklamasına destekte bulundu.

YENİ ARAÇ DEVREDE Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Erdoğan, dövizin muhtemel getirisine Türk lirası varlıklarda kalarak ulaşılabilmesini sağlayacak yeni bir aracın devreye alınacağını açıkladı.

YİNE HAKLI ÇIKTI AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da sosyal medya hesabından Erdoğan'ın açıklamalarına deste vererek, " Artık bu ülke, yüksek faizle parasına para katanların cenneti olmayacak! Artık bu ülke, ithalat cenneti olmayacak! Artık bu ülke, kendi alın teriyle elde ettiği kazancıyla başkalarının istihdamını, refahını finanse eden bir ülke olmayacak" dedi. Yine haklı çıktı. Üretimimiz artıyor. Fabrikalarımız harıl harıl çalışıyor. İhracatımız artıyor. Cari açığımız azalıyor. Bankacılık sektörümüz sapasağlam Hedeflerimize ulaşma konusunda umutlu olmak için her şeye sahibiz” dedi. Yine haklı çıktı" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.