AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 'Söz Verdiği Gibi Oldu' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, asgari ücrettin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz verdiği gibi olduğunu söyledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, asgari ücretin yüzde elli arttığını belirterek, "Yine söz verdiği gibi oldu; çalışanı ezdirmedi, emeği korudu, işvereni destekledi" dedi.

"YÜZDE 50 ORANINDA ARTTI" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 yılında uygulanacak asgari ücretin 4 bin 253,4 TL olacağını açıkladı. Karaaslan, asgari ücret artışının yüzde 50 seviyesinde gerçekleştiğini kaydetti.

"ÇALIŞANI EZDİRMEDİ" Karaaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yine söz verdiği gibi oldu; çalışanı ezdirmedi, emeği korudu, işvereni destekledi. Asgari ücret 4 bin 253 TL olarak belirlendi. Yüzde 50 artış gerçekleşti. Asgari ücretteki gelir ve damga vergisi kaldırıldı. Çalışanlarımıza, işverenlerimize ve ülkemize hayırlı olsun. Teşekkürler Erdoğan" ifadelerini kullandı.