Kanal S ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun ziyaretinde tarihi anlar yaşanacağını kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Cumhuriyet Meydanı’nda Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm Türkiye'ye ve dünyaya vereceği mesajlar çok önemli" dedi.

KANAL S'DEN HİTAP ETMEK BÜYÜK MUTLULUK 

Toplu açılış töreni öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda gazeteci Barış İpek ve Said Çetintaş'ın sorularını yanıtlayan Karaaslan, "Miting öncesi, vatandaşlarımıza bir kez de sizin aracılığınızla Kanal S üzerinden hitap etmek bizler için de büyük mutluluk. Burada tarihi bir an yaşanacak. Samsun'da Cumhuriyet Meydanı her zaman tarihi buluşmalara ev sahipliği yapmış bir meydandır. Şehrimiz Cumhurbaşkanımızı çok özledi. Bu hasret bitecek. Ve onun dışında Cumhurbaşkanımızın şehrimize, 17 ilçemize kazandırdığı çok önemli yatırımlar var. Bunların toplu açılışının yapılacağı bir törene ev sahipliği yapacak şehrimiz. Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhurbaşkanımızın tüm Türkiye'ye ve dünyaya vereceği mesajlar çok önemli" dedi.

"SAMSUN'A ÖZEL BİR SEVGİSİ VAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği 'rekor' sözünü hatırlatan Karaaslan şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımızın Samsun'a özel bir sevgisi kesinlikle var. Bu şehre 'gözbebeğim' diyor Cumhurbaşkanımız. Ve bunun da hakkını veren çok önemli yatırımları da şehrimize kazandırdık. Bu anlamda Cumhurbaşkanımızla Samsun arasında çok duygusal bir bağ var. Mitinglerin her biri bir öncekini geçecek düzeyde. Birbiriyle yarışan şehirlerimiz var. En son Şanlıurfa'da yaşadığımız diyalog gerçekten çok önemliydi. Oradaki diyalog Cumhurbaşkanımızın Samsun'a olan güveninin, inancının da somut bir göstergesiydi. 'Samsun, Şanlıurfa'yı geçebilecek mi bakalım çalışmak lazım bunun için' derken, aslında bize vermiş olduğu değeri ve sorumluluğu bir kez daha hatırlatmış oldu. Çalışmalar öncesinde başlamıştı. Fakat o günden sonra da bir fitil ateşlendi sanki. Sahadaki etkisi de çok olumlu oldu. Cumhurbaşkanımız şehrimize de çok güvendiği için böyle bir iddiayı ortaya koymamıza vesile oldular" 

BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET ETTİ

Toplu açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Karaaslan sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz dünya lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı şehrimizde ağırlayacağız. Yarın tarihi bir günü, Samsun'dan tüm Türkiye'ye ve dünyaya göstereceğiz. Burası ayyıldızlı bayraklarla, bir gelincik tarlası gibi olacak. Biz liderimizle yol yürümeye, Türkiye'yi geliştirmeye, büyütmeye, büyük ve güçlü Türkiye idealine hep birlikte ulaşmaya ve dolayısıyla vatandaşımızın bundan sonraki tüm yaşam kalitesini, standartlarını yükseltecek çalışmaları hayata geçirmeye adadık kendimizi. Bunu hayata geçirmek için de gecesini gündüzüne katan, gerçekten büyük bir mücadele veren ve Türkiye için her yeni gün, yeni hedeflerle yola devam eden liderimize sahip çıkma günüdür yarın. Tüm Samsunluları, tüm hemşerilerimim, şehrin dört bir yanından, 17 ilçemizden, merkezden, yarın bu büyük buluşmaya, bu tarihi ana burada şahitlik etmeye davet ediyorum sizin aracılığınızla."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.