AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişimini hatırlatarak, "Millet iradesini yansıtan demokratik kazanımlarımızın ve milli iradenin yok sayılmasına fırsat vermedik ve vermeyeceğiz" diye konuştu.

"MİLLİ İRADENİN YOK SAYILMASINA MÜSADE ETMEYECEĞİZ"

FETÖ tarafından gerçekleştirilen ve 'yargısal darbe' girişimi olarak tanımlanan 17-25 Aralık sürecinin ardından 10 yıl geçti. Aksu, 17-25 Aralık'la ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devletimizin içine sinsice yerleşen FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, aziz milletimizin de basiretle Cumhurbaşkanımızın yanında saf tutmasıyla bertaraf edildi. Millet iradesini yansıtan demokratik kazanımlarımızın ve milli iradenin yok sayılmasına fırsat vermedik ve vermeyeceğiz. Ülkemizi vesayetin karanlığına götürmek isteyen milli irade düşmanlarına Rabbim fırsat vermesin" ifadelerine yer verdi.

ELVAN İLHAN

Samsun'da yarın hava nasıl olacak?, Hafta sonu hava nasıl olacak? Samsun'da yarın hava nasıl olacak?, Hafta sonu hava nasıl olacak?

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.