Samsun'da yerel seçim öncesi heyecan devam ediyor. İnternet kullanıcıları, "AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?" sorularını araştırıyor. Son gelişmeler haberimizde 

SAMSUN'DA AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

İlçe belediye başkan adaylarının bu hafta sonuna kalmadan açıklanmasını beklediklerini duyuran AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse şunları söyledi:

"Aday tespitleri bakımından çalışmalarda sona geldik. Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın belirlenmesinden sonra şehrimizde motivasyonu yüksek bir iklim oluştu. Sırada ilçe adaylarımızın belirlenmesi var. Cumhur İttifakımızın 3 ilçesi açıklandı. 14 ilçemizin adaylarının açıklamasını da muhtemelen bu hafta hafta sonuna bırakmayacağız gibi gözüküyor. Sahayı forse edenin AK Parti olduğunu görüyoruz. Hedeflerinin 18'de 18 yapmak olduğunu hatırlatan Köse, "Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın sahada yansıttığı izlenim 17 ilçemizin de bir yansıması oldu. Her ilçemizde daha önce alınmış oyların üzerinde bir sonuç hedefiyle çalışıyoruz. Hedefe çok yakınız."

SAMSUN'DA AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI MI?

Öte yandan AK Parti İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklandığına dair iddialara ilişkin sosyal medyadan açıklamada bulunan Köse,"AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları açıklandı" şeklindeki paylaşımlara açıklık getirdi. Köse, "Bu paylaşımlar, partimizin karar ve değerlendirmelerini yansıtmamaktadır. İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ile ilgili değerlendirme sürecimiz halen devam etmekte olup daha önce de açıkladığımız üzere siz değerli hemşehrilerimizin sadece tarafımızca yapılacak açıklamalara itibar etmelerini tekraren belirtmek isterim. Değerlendirmelerimiz tamamlandığında gerekli açıklama yapılacaktır" ifadelerini kullanmıştı. 

Samsun'da veteriner hekimlere saldırıya protesto: Gerekli adımların atılmasını bekliyoruz Samsun'da veteriner hekimlere saldırıya protesto: Gerekli adımların atılmasını bekliyoruz

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.