AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları açıklandı" şeklindeki paylaşımların partinin karar ve değerlendirmelerini yansıtmadığını belirtti.

Samsun dahil 7 ilde dolandırıcılara darbe! 13 zanlı tutuklandı Samsun dahil 7 ilde dolandırıcılara darbe! 13 zanlı tutuklandı

Köse, sosyal medya ortamlarında paylaşılan ve hem yerel hem de ulusal basında yer alan "AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları açıklandı" şeklindeki paylaşımlara açıklık getirdi. Köse, "Bu paylaşımlar, partimizin karar ve değerlendirmelerini yansıtmamaktadır. İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ile ilgili değerlendirme sürecimiz halen devam etmekte olup daha önce de açıkladığımız üzere siz değerli hemşehrilerimizin sadece tarafımızca yapılacak açıklamalara itibar etmelerini tekraren belirtmek isterim. Değerlendirmelerimiz tamamlandığında gerekli açıklama yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Köse, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, "Aday tespitleri bakımından çalışmalarda sona geldik. Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın belirlenmesinden sonra şehrimizde motivasyonu yüksek bir iklim oluştu. Sırada ilçe adaylarımızın belirlenmesi var. Cumhur İttifakımızın 3 ilçesi açıklandı. 14 ilçemizin adaylarının açıklamasını da muhtemelen hafta sonuna bırakmayacağız gibi gözüküyor" demişti.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.