Kanal S ekranlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, "Samsun, Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. 2023 seçimlerinde sonucun ne olacağı açısından da çok net tablo ortaya koyuldu. Samsun'un Türkiye Yüzyılı'na hazır bir şehir olduğunu gördük" dedi.

"LİDERİMİZE SAHİP ÇIKTILAR"

Samsun'un uydudan yayın tek televizyonu Kanal S ekranlarında gazeteci Barış İpek'in sorularını yanıtlayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun mitingini değerlendiren Başkan Aksu, "Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgi ve coşku bizim duyurularımızla birlikte katılımına vesile oldu. Biz bu duyuruyu tüm teşkilatımız olarak çok iyi yaptık. Tüm vatandaşlarımıza katılım için ayı ayrı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız, dünya liderine sahip çıktı. Tüm Samsun halkı 'Türkiye Yüzyılı'nda Cumhurbaşkanıma destek vereceğim' dedi. Samsun en güzel cevabı tüm dünyaya verdi" diye konuştu. 

"MUHALEFETE EN GÜZEL CEVAP "

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'daki teveccühten çok memnun olduğunu kaydeden Aksu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Havalimanından Cumhuriyet Meydanı'na güzergah üzerinde tarifi imkansız bir heyecan ve coşku vardı. Vatandaşlarımız alana sığmadı. Samsun o gün komple ayaktaydı. Samsun Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Cumhurbaşkanımız da havalimanında dönerken memnuniyetini ifade etti. Yüzlerce vatandaşımız güvenlik kordonunu aşıp geri dönmek zorunda kaldı. Bu noktada hemşerilerimizden özür diliyorum. 2023 seçimlerinde sonucun ne olacağı açısından da çok net tablo ortaya koyuldu. Muhalefete de en güzel cevap bu oldu. Samsun'un Türkiye Yüzyılı'na hazır bir şehir olduğunu gördük. Kanal S ekranlarında bizleri hemşerilemizle buluşturduğunuz için sizlerin nezdinde de tüm ekibe teşekkür ediyorum."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.