AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, 44 binden fazla üyesinin tamamına ulaşmak adına saha çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Bu çalışmalarda görev yapan arkadaşlarımızın tamamı, bu büyük kervanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini göstermektedir "dedi. 

'BİRBİRİMİZE KENETLENDİK'

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Mücahit Erbin şunları söyledi: 

"Siyaset gönüllülük işidir. Biz bir davayız, teşkilatız. AK Partili olmak, bu ülkenin ve milletin asırlara sari medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak anlamındadır. Bu çalışmalarda görev yapan arkadaşlarımızın tamamı, bu büyük kervanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini göstermektedir. İlkadım'ın meydanlarında, pazarlarında, 3611 cadde ve sokağında AK Parti var. Sessiz devrimleri gerçekleştiren, en ileri, en kapsamlı, en etkili değişimleri yaşatan AK Parti'nin teşkilatlarına da bu yakışır. Bizim, yani AK Parti'nin tüm teşkilatlarında dayanışma, kardeşlik ve muhabbet ön planda tutulmuş ve birbirine kenetlenmiş kadrolardan oluşmaktadır. Kendini bir kenara bırakabilmişlerin teşkilatı olarak bize düşen milletimiz ile bağımızı daha güçlü hale getirmektir. Bizlerin omuzlarında bulunan yükün bilinci ile davamıza dört elle sarılıyoruz."

'MİLLETİMİZİN GÖNLÜNE TALİBİZ'

'Teşkilat Sokakta' sloganı ile tüm sokaklara girdiklerini kaydeden Erbin, "61 mahallemizin tamamında bulunan üyelerimizi, hatta seçmenleri ziyaret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyor her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. AK Parti milletimizin gönlüne talip bir partidir. Bunu da biz teşkilat mensuplarının eli ile yapmaktadır. 2023'e doğru giderken Türkiye Yüzyılı diyerek, büyük bir müktesebatla, büyük bir kervanla, büyük bir mirasla, büyük bir vizyonla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun. Övünç kaynağımız olan İlkadım teşkilatımızda görev yapan herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.