AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin, son yapılan yerel seçimlerden bu yana geçen üç yıl boyunca İlkadım Belediyesi'nin seçim öncesi vaadettiği projelerin hiç birini hayata geçiremediğini öne sürdü. Erbin, İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş'a seslenerek, "Senin bahsettiğin projeleri yapacak bir vizyonun yok" dedi.

23-ilkadım (3).jpg

'İŞ YAPMA YETENEKLERİ YOK'

Demirtaş'ın seçim öncesi vaatlerinde, Mahalle Atölyeleri, Söz Kadında Meclisi, Ücretsiz İnternet, Uydukent, Doğal Ürünler, Harikalar Diyarı, Refakatçı Konağı, Emek Pazarı, Engelsiz Yaşam, Mahalle Evleri ve Sokak AVM projelerinin yer aldığını belirten Erbin, "İş yapma ve insan yönetme yetenekleri yok. En büyük özellikleri bahane uydurmalardır. Bu projelerin yapılmasıyla ilgili bizim bir beklentimiz yok. Yapılacağını da zannetmiyoruz. Yeter ki İlkadım'ı daha kötü noktalara getirmesinler" şeklinde konuştu.

23-ilkadım (1).JPG

'İKİ KAT ÇALIŞARAK TELAFİ EDECEĞİZ'

İlkadım’da seçime ilişkin hazırlıklarını anlatan Erbin, "Atakum ve İlkadım ilçelerinde son seçimlerde kaybettik. İstanbul, Ankara gibi bazı büyükşehir belediyelerde de kayıplar oldu. AK Parti, 2024 yerel seçimlerinde büyük bir özlemle ve büyük bir istekle İlkadım Belediyesi'ni tekrar geri kazanacağız. Bununla ilgili hiçbir şüphem yok. Kaybedilen 5 yılı, iki kat çalışarak 10 yıl olarak telafi edeceğiz" dedi.

23-ilkadım (2).jpg

BELEDİYENİN KAYNAKLARI VAR

İlçede anket yaptırdıklarını da dile getiren Erbin, "Şu anki oy oranları 2019 seçimlerinde aldıkları oy oranının çok altında. Belediyenin borcu yoktur. Paraya veya krediye ihtiyacı da yoktur. Bütçesi, çoğu ilçe belediyesine göre büyüktür. Dolayısıyla ne krediye ne de bir şeyi satmaya ihtiyacı yoktur" diye konuştu.

Ercan ÜSLÜ

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.