AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Kaldırım, 2024 yerel seçimlerinin, hizmetten mahrum kalan halkın kurtuluş günü olacağını ifade etti.

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Kaldırım, pazar günü yapılan temayül yoklamasına katılan partililere teşekkür ederek, "Partililerimize ve tüm dava arkadaşlarımıza temayül yoklamasına gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. AK Parti'ye ve davasına sahip çıkan bu ruh, 2024 yerel seçimlerinde de aynı 2002'de olduğu gibi İlkadım Belediyesi'ni yeniden AK Parti'ye kazandıracaktır" dedi.

Tekkeköy'de adı bulvara verilmişti! Vali Hüseyin Aksoy'dan Samsun'a "teşekkür" var Tekkeköy'de adı bulvara verilmişti! Vali Hüseyin Aksoy'dan Samsun'a "teşekkür" var

TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

AK Parti'nin bir neferi olduğunu vurgulayan Kaldırım, "Genel merkezimizin takdiri ile aday gösterilir ve milletimizin teccühü ile göreve seçilirsek 5 yıl boyunca hizmetten mahrum kalan İlkadım ilçemize yeni dönemde yapacağımız hizmetlerle altın dönemini yaşatacağız. Gazi Belediye Başkanlığı dönemimizde sayısız hizmet ve projeyi hayata geçirdik. İlkadım ilçemizi yeni ve sorunlara kalıcı neşterler vuracak hizmet ve projelerimiz ile, partimizin misyonu olan gönül belediyeciliği ile buluşturacağız" ifadelerini kullandı. 

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.