AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım, Kavak Dernekler Federasyonu'na yaptığı ziyarette, "Göreve geldiğimizde ilk işimiz İlkadım ilçesinin Kentsel Dönüşüm sorununu çözmek olacak" dedi.

SORUNLAR ORTAK AKILLA ÇÖZÜLECEK

AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım, Kavak Dernekler Federasyonunu(KADEF) ziyaret etti. Kaldırım gerçekleştirdiği ziyarette KADEF Başkanı Bayram Erişgin ve federasyon üyeleri ile biraraya geldi. AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı Süleyman Kaldırım burada İlkadım ilçesinde bazı mahallelerde yaşanan kentsel dönüşüm sorunun kendisine sorulması üzerine, "Kentsel dönüşümde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, kimseyi mağdur etmeden, ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Seçimi kazandığımızda İlkadım ile kucaklaşacağız ve sorunları ortak akıl ile hep birlikte çözeceğiz" diye konuştu.

Samsun'da 19 Mayıs coşkusu! 1919 metrelik bayrakla yürüdüler Samsun'da 19 Mayıs coşkusu! 1919 metrelik bayrakla yürüdüler

PROJELERİ ANLATTI

Aday gösterilmesi ve seçimi kazanarak İlkadım Belediye Başkanı olması halinde hayata  geçireceği proje ve hizmetlerle ilgili de KADEF üyelerine bilgiler veren Kaldırım, federasyon başkanı Erişgin'e misafirperverlikleri için teşekkür etti. KADEF Başkanı Erişgin ise, İlkadım Belediye Başkan aday adayı Kaldırım'a başarı dileğinde bulundu.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.