AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin, birlikteliği sahaya yansıtacaklarını ve İlkadım Belediyesi'ni AK Parti’ye tekrar kazandıracaklarına inandığını belirtti.

ADAY ADAYLARI TANITILDI

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.  Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen programa; AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve İlkadım Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler katılım sağladı. 

TEKRAR KAZANDIRILACAK

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, "Bütün katılımcılara katılımları için teşekkür ederken, İlkadım Belediyesi’nin kazanılması adına, şu anda bu salonda oluşmuş olan ve muhteşem görünen birlikteliği, adayımız açıklandıktan sonra kampanya döneminde de aynı şekilde sahaya yansıtarak İlkadım Belediyesi'ni Cumhur İttifakına, "AK Parti’ye" tekrar kazandıracağız inşallah” diye konuştu.  Programın devamında 13 aday adayı kendilerinden ve projelerinden bahsederken aynı zamanda da birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Samsun'da 1919 Metre Bayrak Yürüyüşü ve Fener Alayı Samsun'da 1919 Metre Bayrak Yürüyüşü ve Fener Alayı

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.