Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görev değişimi Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görev değişimi

31 Mart seçimlerine dönük bir süreç işliyor. Biz, 2024 seçimleriyle ilgili ödevlerini biriktirmiş, yapılması gereken işleri son ana bırakmış değiliz. 2019 seçimlerinden sonra hazırlığımızı yapmaya başlamıştık. İttifak ortağımız MHP ile görüşmelerimizi yapıyoruz. Bir taraftan 9 Kadım itibariyle aday adaylığı müraacatları başladı. Kamu görevlilerinin istifa son tarihi de 1 Aralık. Bunlar demekrasinin güzellikleri. Ancak demokratik hukuk devletlerinde seçim var. Seçim de demokrasinin en güzel sonucu. Biz kurulduğumuz yıldan bu yana girdiğimiz tüm seçimleri kazanmış bir hareket olarak, 31 Mart seçimlerinde de Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı'yla birlikte bin 35 belediye Cumhur İttifakı tarafından yönetiliyor. Ankara, İstanbul da dahi göreceksiniz bu sayı daha da artacak. Gecemize gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Ben inanıyorum teşkilatımız bu süreçte yapması gerekenleri eksiksiz şekilde yerine getireceklerinden hiç şüphem yok. İnşallah şimdiye kadar yazdığımız başarı öykülerine yenilerini ekleriz. 

Yerel seçimlerde, genel seçimlerde olduğu gibi 3 dönem kuralı uygulanacak. Nadiren de olsa belki bazı istisnalar olabilir. Çok istisnai bazı yerlerde daha önce beldelerde ve küçük yerleşim birimlerinde yapılmıştı. 3 dönem kuralına çok bağlıyız. Belediye seçiminde de azami riayet edilecek ama belki 1-2 istisna olabilir.

Aday açıklama tarihini hiç geciktirme yanlısı değiliz. Adaylarımızın bir an önce sahaya çıkıp, çalışmalarını yapmaları için ve teşkilatlarımızın da motivasyonunu hiç düşürmeden en erken tarihte açıklanması için bir çaba içinde olacağız. Tarih henüz belli değil. Seçime MHP'yle birlikte gireceğimiz için görüşmeler sürüyor. Birlikte olacak çalışmalar nedeniyle belki biraz zaman kaybettiriyor ama onu da telafi edip gereğini yapacağız.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.