Samsun'un Atakum ilçesinde gençlik liderleri ile buluşarak Türkiye Yüzyılı'nı anlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "2023'ün daha ilk günlerinde Türkiye Yüzyılı'na birlikte şahitlik edeceğimiz, parlak geleceğimizin arifesinde, bugüne kadar yaptıklarımızı konuştuk ama en çokta bundan sonrasını konuşacağız" dedi.

"İLETİŞİMİN MERKEZİ SİZSİNİZ"

Atakum Gençlik Merkezi'nde gençlik liderleri ile buluşaran Karaaslan gençlere güveninin tam olduğunu vurguladı. Karaaslan, "2023'ün ötesi gençlerin yüzyılı olacak diye Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı güçlü vurgunun altını dolduracak neslin sizler olması vesilesiyle bugün bir aradayız. Bugün 2023'ün daha ilk günlerinde Türkiye Yüzyılı'nın birlikte şahitlik edeceğimiz, parlak geleceğimizin arifesinde, bugüne kadar yaptıklarımızı konuştuk ama en çokta bundan sonrasını konuşmak için sizlerle bir aradayız. Ben gençlik liderlerini biliyorum, önemsiyorum ama çok da yakından tanıdığımı düşünüyorum. Liderlik çok önemli bir vasıf. Gençlerle iletişimin çok önemli bir merkezini oluşturuyorsunuz" diye konuştu. 

TÜRKİYE'NİN VE DÜNYANIN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEKLER

"Yeni Türkiye vizyonunu birlikte inşa edeceğimiz gençlerin, geleceğe umutla bakması çok önemli" diyen Karaaslan, "Biz gençleri bir harfe sığdıramayacak kadar önemli görüyoruz. Gençler, Türkiye'nin ve dünyanın geleceğini şekillendirecekler. O nedenle sizlerin varlığı ve sizlerin ilişki kurduğu gençlerin sizlerle kurduğu ilişkiden sonraki ruh hallerindeki, düşüncelerindeki, çalışmalarındaki değişim çok çok önemli. Ben çok genç yaşta siyasete başladım, gençlik çalışmalarında çok uzun yıllar görev aldım. Hala da kendi çalışmaların hepsine gençleri katmayı ve onlarla birlikte yol almayı çok önemsiyorum. Çünkü bu beni değil sadece fikirlerimi, bakış açımı, vizyonumu da genç tutuyor."

MİNİ KONSERİ DİNLEDİ 

Karaaslan Atakum Gençlik Merkezi'nde yaptığı konuşmanın ardından, gençlerin gitarlı mini konserini dinledi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.