AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yenilikçi, güçlü, dinamik, kalkınmacı belediyecilik anlayışıyla vatandaşa hizmet etmek için hazırız ve kararlı olduklarını söyledi.

REFORMCU YAKLAŞIM

2024 Yerel Seçimleri Beyannamesi'nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından paylaşıldığını hatırlatan Karaaslan, "Sahip olduğumuz birikim ve reformcu yaklaşımımızla Türkiye Yüzyılı Şehirlerine dair vizyonumuzu içeren beyannamemiz hayırlı olsun" dedi. 

Samsun Bandırma Vapuru nerede, nasıl gidilir? Samsun Bandırma Vapuru nerede, nasıl gidilir?

"HAZIRIZ, KARARLIYIZ"

Yerel seçimler için hazır ve kararlı kararlı olduklarını kaydeden Karaaslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Dirençli, kimlikli, yatay, akıllı ve dijital şehirler, sıfır atık uyumlu, çevreye duyarlı, enerjisini doğadan alan, iklim uyumlu şehirler, hizmet ve eser belediyeciliği, duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik, yenilikçi, güçlü, dinamik, kalkınmacı belediyecilik anlayışıyla milletimize hizmet etmek için hazırız, kararlıyız. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.