Gürkan DURAL/BURSA,() - 
Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve  AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat ile yönetim kurulu üyelerini Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde ziyaret etti.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş ziyarette yaptığı konuşmada, “Bursa çok güzel ve özel bir şehir, Bursa’nın en önemli değerlerinde birisi Bursaspor’dur. Bursaspor şampiyonluk yaşamış ancak maalesef bu başarından 10 sene sonra küme düştü. Geçtiğimiz sene hedeflediği Süper Lig’e ulaşamadık. Bursaspor hepimiz için çok değerlidir. Geçmiş ile alakalı artık çok konuşmayalım. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi olarak şehrin tüm dinamiklerini kaçak güreşmeden taşın altına elini sokması lazım. Gönlümüz Bursaspor hep başarılı olmasından yanadır. Bu temennim bir belediye başkanı olarak değil, Bursalı olduğumdan dolayıdır. Özlüce Tesisleriyle ilgili aslı astarı olmayan projelerle değil,  daha gerçekçi projelerle destek olmalıyız” dedi.
Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat ise “Milletvekilerimiz ve Belediye Başkanlarımızın ziyaretlerinden heyecan ve gurur duyduk. Bursaspor Kulübü’nün içinde bulunana havayı olumlu şekilde değiştirdik. Çok güzel gelişmeler var. Mustafa Er ve ekibine de teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı çok güzel hazırlıyorlar. Biz bu göreve talip olurken tüm Bursa’nın kenetlenmesiye başarılı olabileceğimiz için olduk. Bütün bilgi ve birikimimizle çok güzel günler yaşayacağımızı umuyorum. Hem yapılandırma hem de sponsorluklar ile ilgili önümüzdeki günlerde çok güzel haberler vermeyi umuyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Erkan Kamat gerçekleşen konuşmaların ardından misafirlere yeni sezon formasını hediye etti.