AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş'un da destekleriyle, ilçeye kazandırılacak devlet hastanesinin ödeneğinin çıkarıldığını ve kapasitesinin artırıldığını belirterek, "Atakum'da eksik ne varsa ivedilikle hayata geçirilecek" dedi.

MEHMET MUŞ'A TEŞEKKÜR

Mimar Özlem Maraş'ın iş insanlarını bir araya getirdiği, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş'un da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda müjde üstüne müjde verildi. Hem Dr. Mehmet Muş hem de Mimar Özlem Maraş, Atakum'un hayallerine kavuşacağını söyledi. Toplantıda ilk olarak söz alan Özlem Maraş, "Sorumluluk içerisinde bu yola çıktık. Atakum'a hak ettiğini kazandırmak zorundayız. Merkezi hükümetten Atakum'a yatırım getirme noktasında bakanlarımızı ve milletvekillerimizi bir gün olsun rahat bırakmayacağım. Hedefimiz Atakum'u Türkiye'nin en gözde ilçesi haline getirmek. Atakum'da eksik ne varsa ivedikle hayata geçirilecek. Mesleğim olan mimarlık Atakum'da yapılacak tüm projelerin tüm Türkiye'de konuşulmasını sağlamak olacak. Mehmet Muş Bakanıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Adaylığımdan bu yana desteğini bizden hiç esirgemedi. Hastanemizin ödeneğinin çıkarılması ve kapasitesinin artırılmasının da müjdesini veriyoruz" dedi.

YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş da AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş'ın tecrübesine güvendiğini belirterek, "Atakum Samsun'un en hızlı gelişen ilçesi. Yeni yapılaşmanın olduğu, nüfusun arttığı ve doğal güzelliği sahil koridoru ön planda olan bir ilçe. Atakum'un bir devlet hastanesi konusu var. Devlet hastanesi Atakum'a gelecek. Yatırım programına alındı. Avam projesi bitti, şu an projesi çiziliyor" ifadelerine yer verdi.

Programa ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Samsun'da zeytincilik yeniden canlanıyor Samsun'da zeytincilik yeniden canlanıyor

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.