AK Parti Genel merkezi Samsun için adayları belirledi. Samsun'da AK Parti Atakum Belediye Başkan adaylığı için Özlem Maraş'a resmi bildirimi telefonla yaptı. İnternet kullanıcıları, Samsun AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını araştırıyor. Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş olarak açıklandı. Peki Özlem Maraş kimdir, Özlem Maraş kaç yaşında, nereli? İşte detaylar... 

ÖZLEM MARAŞ KİMDİR?

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mimar Özlem Maraş., 2002 yılında AK Parti'ye adım attı. Son olarak Samsun İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Özlem Maraş, Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.
AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesidir. Özlem Maraş, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde okumuştur.  

NEJLA KAYA 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "İlçemizi yeni projeler ve yatırımlarla buluşturacağız” Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "İlçemizi yeni projeler ve yatırımlarla buluşturacağız”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.