AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, “Projelerimizle, çalışmalarımızla Türkiye’ye rol model olacak bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz” dedi.

WhatsApp Image 2024-01-25 at 14.42.01

Günaydın Samsun 9 Mayıs Perşembe Günaydın Samsun 9 Mayıs Perşembe

ROL MODEL OLACAK 

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, Türkiye’ye rol model olacak bir belediyecilik anlayışını ilçeye kazandırmayı planladıklarını belirterek, “Hem siyasi hem de mesleki tecrübem ile kapsamlı işlere imza atacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’deki birçok belediyeye rol model olacak bir yönetim anlayışı benimsenecek” diye konuştu.

WhatsApp Image 2024-01-25 at 14.42.01 (1)

Atakum’da gerçekleştirdiği tüm seçim çalışmalarında kendisine yoğun bir teveccüh gösterildiğini belirten  AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, “Hemşerilerimiz, 2024 Mahalli İdareler Seçimine dair kararını vermiş. Bunu en iyi çalışmalarımızda görüyoruz. Atakumlu hemşerilerimizin destekleri ve teveccühleri bize gösteriyor ki, seçim sandıklarından AK Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği çıkacak. Atakum uzun bir süre sonra ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile buluşacak. Bunu başarabilecek gücüm, inancım ve tükenmek bilmeyen bir hizmet aşkım var. Allah’ın izni, partimizin takdiri ve kıymetli Atakumluların desteği ile bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağız. Bizimle birlikte Atakum’da seçimin kazananı Atakumlular olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.