AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, seçim programları kapsamında Atakumlularla buluşmaya devam ediyor. Gördüğü ilgi ve destekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Mimar Özlem Maraş, "Hemşerilerimizin bize duyduğu güven, bize daha da güç veriyor" dedi.

VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

Aday gösterilip başkan seçildiği takdirde Atakum'da AK Belediyecilik anlayışı ile birlikte yeni dönemde kapsamlı projelerin ve örnek çalışmaların başlayacağını ifade eden Maraş, "Gönül Belediyeciliğinin Türkiye'deki en başarılı örneklerinden birisi haline gelecek olan Atakum Belediyesinde kapsamlı projeler hayata geçirilecek. Örnek çalışmaların gerçekleşeceği bir dönem olacak. Sosyal, kültürel, istihdam odaklı projelerimizle ilçemiz güçlenecek. Seçim çalışmalarımız kapsamında hemşerilerimizle buluşuyoruz. Mahalle buluşmalarımız, esnaf ziyaretlerimiz ve çeşitli programlarımız kapsamında bir araya geldiğimiz hemşerilerimizin bize duyduğu güven, bize daha da güç veriyor" diye konuştu.

İSTİHDAM PROJELERİ 

Atakum'da istihdam odaklı projelerle gençlerin geleceğe umutla bakmasını hedeflediklerini söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, "Atakum Belediyesinde hem meslek edindirme kurslarıyla hem de iş dünyası ile yapacağımız ortak projelerle, istihdam alanında önemli adımlar atacağız. Bu kapsamda gençler başta olmak üzere, kadınlara ve engellilere istihdam kapılarını açmak istiyoruz. Sektörlerin eleman ihtiyaçlarına göre şekillendireceğimiz meslek edindirme kursları ile Atakum'da önemli bir sorunu çözmüş olacağız. Yeni dönemde Atakum Belediyesi'nde rutin belediyecilik çalışmalarında büyük başarılara imza atarken, istihdam başta olmak üzere ilçenin sosyal ve ekonomik sorunlarına karşı da durmaksızın mücadele edeceğiz. Atakum Belediyesi, yeni dönemde Türkiye'nin en başarılı belediyeleri arasında yer alacak" dedi.

İnanç Dünyası 16 Mayıs Perşembe Kanal S'de İnanç Dünyası 16 Mayıs Perşembe Kanal S'de

(Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.)

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.