"BAŞARILARI IŞIK OLACAK"

Maraş, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yoğun ve hızlı bir aday adaylığı süreci geçirdiklerini belirten Özlem Maraş, "Her zaman dediğimiz gibi biz yerel yönetimlerde liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alıyorum. Yerel yönetim ve ülke yönetimindeki başarıları bize ışık olacak. Gönül belediyeciliği anlayışı ilkeleri ile Atakum'u birlikte yönetim şeklini getireceğiz. Her bölge eşit hizmet alacak. Atakum'da yaşanacak olan değişim Türkiye'ye örnek olacak" dedi.

"HERKES ATAKUM'U KONUŞACAK"

Sosyal belediyeciliği çok önemsediklerini belirten Özlem Maraş, "Rutin belediyecilik çalışmalarının yanısıra sosyal belediyecilik çalışmalarına büyük önem vereceğiz. Atakum'un yaşam kalitesini artımak için gece gündüz demeden çalışacağız. Yapacağımız çalışma ve projelerle herkes Atakum'u konuşacak" diye konuştu.

Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay veda etti Ayvacık Kaymakamı Muhammed Raşit Aktay veda etti

"PROJELER HAZIR"

Projelerinin hazır olduğunu belirten Özlem Maraş, "Atakum'da turizmden tarıma, ekonomiden sağlığa, eğitimden sosyal hayata herkesin hayatına dokunacak projelerimiz hazır. Projelerimizi tarafları ile birlikte değerlendirip ortak karara vardıktan sonra hayata geçireceğiz. Atakum'u birlikte yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.