AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, ilçede her kesimden vatandaşın hayatını kolaylaştıracak projelerle yola çıktıklarını belirterek, "Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun bilincindeyiz. Hemşerilerimizin de bu noktadaki güveni ve desteği, bana daha da çok güç veriyor. Bu güç ve inançla Atakum'da geleceği hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

"SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"

Aday gösterilip başkan seçildiği takdirde yeni dönemin ilk haftasından itibaren projelerin hızla hayata geçeceğini, çalışmaların hızlanacağını belirten Maraş, "Atakum'da hayatın her alanına, her kesimden vatandaşımıza hizmet edecek büyük projeleri hayata geçireceğimiz yeni dönemde, hemşerilerimiz birlikte yönetim anlayışımızın en önemli parçası olacak. Kadınlarımızın, gençlerimizin, engellilerimizin, yaşlılarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımızı hızla hayata geçireceğiz. İlçemizdeki esnafımızın güçlenmesini sağlayacak projeleri de, işsizlikle mücadele hedefli istihdam projelerini de yine yeni dönemin ilk haftasında hayata geçireceğiz. Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun bilincindeyiz. Hemşerilerimizin de bu noktadaki güveni ve desteği, bana daha da çok güç veriyor. Bu güç ve inançla Atakum'da geleceği hep birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

Fuarda Samsun Büyükşehir Belediyesi standına yoğun ilgi Fuarda Samsun Büyükşehir Belediyesi standına yoğun ilgi

"ETKİN BİR DÖNEM OLACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine rol model olduğunu kaydeden Maraş, "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gerek yerel yönetimler gerekse siyasi başarılarıyla bizim için önemli bir rol model olmuştur. Kendisinin "Türkiye Yüzyılı’na giden yola döşeyeceğimiz tek bir taşı, kimseye faydası olmayan milyon polemiğe tercih ederiz. Bizim yapacak çok işimiz, ülkemize kazandıracak çok eserimiz, milletimize verecek çok hizmetimiz var" şeklindeki ifadeleri, bizim nasıl bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğimizi net bir şekilde ortaya koyuyor" dedi.

(Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır)

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.