AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut İşbilir, aday olarak gösterilip, başkan seçildiği takdirde mevcut projelerin üzerine koyarak, ilçenin daha yaşanabilir kent olması için çalışmalar yapacaklarını belirterek, hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

19 MAYIS'TAN KOPMADIM 

İşbilir, Kanal S ekranlarında Gürkan Sarıkaya'nın sunduğu Günaydın Samsun programının konuğu oldu. Doğduğu günden bu yana 19 Mayıs ilçesinde yaşadığını belirten İşbilir, "Hem Samsun'un merkezinde hem de Türkiye'nin çeşitli yerlerinde iş yerim olmasına rağmen evimi ve ailemi 19 Mayıs'tan koparmadım. İlçemiz 15 yıldır AK Parti belediyeciliği tarafından yöneliyor. Osman Topaloğlu başkanımız 3 dönemdir görev başında. Hükümetimizin de katkılarıyla ilçemizde çok güzel çalışmalar yaptılar. Partimizin 3 dönemi kuralı var. Bu kuralın uygulanması halinde bizde teşkilatın içinde bir kişi olarak buraya aday adayı olduk. Yaklaşık 11 yıl AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev aldım. Son olarak yaptığım il başkan yardımcılığı görevimden istifa ederek, ilçeme hizmet etmek arzusuyla yola çıktık" dedi.

GURUR DUYUYORUM 

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana teşkilatın içinde olduklarını vurgulayan İşbilir sözlerini şöyle sürdürdü: "Partimizi çok seviyoruz. Türkiye'nin yaşam standartlarını çok yükseltti. Bugüne kadar AK Parti teşkilatına hizmet etmekten gurur duyuyorum. Amacımız makam mevki değil. Parti politikalarına uyarak ilçemize hizmet etmek için bu yola çıktık. Partimiz uygun görür, bizi aday yaparsa ardından da halkımız da bizi seçerse, belediye başkanı olarak 31 Mart'tan sonra göreve başlarsak biz de mevcut projelerin üzerine koyarak, ilçemizin daha yaşanabilir kent olması için çalışmalar yapacağız."

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır

Samsun'da organik çileklere yoğun talep Samsun'da organik çileklere yoğun talep

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.