Fenerbahçe'nin yeni transferi Mame Thiam, çok mutlu olduğunu belirterek, takımı için maksimum performans sergileyeceğini söyledi.
Sarı-lacivertlilerin 3 yıllığına renklerine bağladığı Senegalli golcü Mame Thiam, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Harika ve sıra dışı bir kulübe geldiğini kaydeden 27 yaşındaki oyuncu, şöyle konuştu:
"Öncelikle gerçekten teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade edebilirim. Oynamak, takıma katkı sağlamak istiyorum. Takımın iyiliği için performans sergilemek istiyorum.
Geçen sene kendi adıma iyi geçen bir yıldı. Bu performansım neticesinde Fenerbahçe'ye geldim. Benim hedefim Fenerbahçe için maksimumu ortaya koymak. Fenerbahçe gerçekten harika ve sıra dışı bir kulüp. Burada olduğum için mutluyum ve bu sene maksimumumu sergileyeceğim.
Fenerbahçe'yi tanıyorum. Zaten takip ediyordum. Çok büyük bir kulüp. Bir an önce oynamak istiyorum. Ayrıca covid salgınının da bir an evvel sona ermesini istiyorum taraftarlarımızla buluşma adına çünkü onlar oynamak adına bizim için çok güçlü bir unsur olacak."