Samsun'da eski Ayvacık Belediye Başkanı Erdal Avcı-Güner Avcu çiftinin oğulları Yunus Emre Avcı ile Ali Kudu-Nejla Kudu çiftinin kızları Songül Kudu düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. 

NİKAHI DEMİR KIYDI

İlkadım İlçesinde Sahne Teras'ta yapılan düğün töreninde  genç çiftin nikanı Büyükşehir Belediye Başkanı Demir kılarken, evlilik cüzdanını ise AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz verdi. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Genç çift, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayıp, mutluluklarına ortak olan  aile yakınları ve davetlilere teşekkür etti. Törende Kıyılan nikahın ardından davetliler DJ İnanç Seven'in çaldığı şarkılarla eğlendi. 

YANLIZ BIRAKMADILAR

Düğün törenine  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın yanı sıra  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Yol-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Melis Kalkavan, İYİ Parti Meclis üyesi Talat Üyüboğlu, Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, eski  Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, eski Samsun Milletvekili Adem Yıldız, eski Altınkum Belediye Başkanı Cemal Gülhan ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Umut Can EREN

FOTO ALTI: Eski Avyacık Belediye Başkanı Erkan Avcı'nın oğlu ile Ali Kudu'nun kızının nikah törenine katılan siyasiler ve belediye başkanları aileleri tebrik etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.