Samsunlu işadamı ve eski Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerif Korkmaz, gelecek hafta kongresi gerçekleşecek olan Samsun Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'na  başkan adayı olduğunu açıkladı. 
İlkadım İlçesi Fuar İçi'nde bulunan bir salonda adaylığını açıklayan Şerif Korkmaz, "Çıkacağım bu yolda sizlerden her türlü desteği göreceğimden şüphem yok. Amacımız KADEF'i olduğu durumdan daha iyi yere getireceğiz. KADEF'i vizyonu düzgün ve hemşehrilerimizin daha iyi hizmet aldığı bir yer haline getireceğiz. İlçemizde ve ilimzide bulunan işadamlarımızı, bürokratlarımızı ve akil insanları bir çatı altında buluşturmak için çalışacağız. Kimsenin kutuplaşmayacağı herkesin istek ve arzularına cevap verecek bir yer olarak hizmet edeceğiz" dedi.

KADEF İYİ YÖNETİLMİYOR

KADEF'in iyi yönetilmediğini ifade eden Korkmaz, "Geldiğimiz noktada KADEF iyi yönetilmiyor. KADEF'e gelenlerin amaçları var. Biz asla koltuk için gelmiyoruz. Ben o koltuğa değer katan bir kardeşiniz olacağım. O koltuk bize değer katmaz. Biz ne kadar değer katarsak 3 yıl çok çabuk geçer. Benim adaylığımla ilgili bazı laflar ve sözler duyuyorum ve bunlardan üzüntü duyuyorum. Çünkü benimle alakalı 'birisinin adayı' diyorlar ben kimsenin adayı değilim" diye konuştu.

Hakan AKGÜN