TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. haftada Şanlıurfaspor ile yarın evinde karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman pas çalışmasının ardından oynanan çift kale maçla son buldu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da bu çalışmada oyuncularına sık sık ikazlarda bulundu. İdmana İstanbul'da ameliyat olan Bünyamin Cesur Karataş ve sakatlığı bulunan Okan Dernek katılmadı. 

Formasına kavuşuyor

Tecrübeli futbolcusu Caner Arıcı, 1 maçlık sarı kart cezasının sona ermesinin ardından, formasına kavuşuyor. Hacettepe maçında gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen ve geçtiğimiz hafta oynanan Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyen 33 yaşındaki sağ bek, bu karşılaşmada cezasını tamamlamıştı. Takımın en istikrarlı isimlerinden olan kaptan Caner Arıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın şans vermesi halinde forma giyebilecek.

3 oyuncu sınırda

TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. haftasında evinde Şanlıurfaspor'u ağırlayacak Yılport Samsunspor'da, karşılaşma öncesi 3 isim ceza sınırında bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılar'da bu sezon Oğuz Gürbulak, Erkam Reşmen ve Guido Koçer 3'er kez sarı kart gördü. Samsunspor'da 3 isim Şanlıurfaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde, 15. haftada oynanacak Sarıyer maçında forma giyemeyecek.

Kalede geçit yok 

Kırmızı-Beyazlılarda kalcilerin performansları göz dolduruyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan idmanda yetenekli eldivenler Ahmet Altun, Nurullah Aslan ve Furkan Köse, yapılan çalışmalarda adeta form tutuyor. Kaleye yapılan şut çalışmalarında hünerlerini ortaya koyan 3 isim teknik ekibi de memnun ediyor.