TARAFTAR GRUPLARINDAN DESTEK ÇAĞRISI

Samsunspor Taraftar Grupları, bir süre önce lansmanı yapılan ve Samsunspor Kulübü Derneğine ek gelir elde etmek amacıyla hayata geçirilen 'Samsunspor Taraftar Çay' projesine tüm Samsunlulardan ve Samsunsporlulardan destek istedi.

SAMSUNSPOR TARAFTAR ÇAY'I TERCİH EDELİM

Samsunspor için özel olarak üretilen ve Samsun'da çok sayıda marketin raflarında yerini alan Samsunspor Taraftar Çay için Samsunlulardan destek isteyen Samsunspor Taraftar Grupları, "Sofralarımızın değişmeyen lezzeti çay'ı alırken, Samsunspor Taraftar Çay'ı tercih edelim. Bu sayede takımımızın gücüne güç katılsın. Tüm Samsunluları ve Samsunsporluları, Samsunspor Taraftar Çay almaya davet ediyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Samsunspor Taraftar Grupları, destek çağrısında bulundukları mesajlarında şu sözlere yer verdi;

Şampiyonluk yolundaki sevdamız Samsunsporumuzun gücüne güç katmak için hayata geçirilen Samsunspor Taraftar Çay projesini çok önemsiyoruz. Bu önemden hareketle de tüm Samsunlu ve Samsunsporlu hemşerilerimizden bu çayı almalarını ve takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Şehrimizdeki çok sayıda marketin ve bakkalın raflarında Samsunspor Taraftar Çay yerini aldı. Olmayan market ve bakkalardan da ısrarla isteyin. Büyük Samsunspor taraftarı için özel olarak üretilen bu çayın satışı, kulübümüzün güçlenmesi adına son derece önemlidir. Kulübümüze ek gelir sağlamak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için 'Bir yudum çayda biz de varız" sloganıyla satışa sunulan Samsunspor Taraftar Çay projesine destek veren herkese teşekkür

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.