Tolga SAĞLAM/TRABZON, ()

Süper Lig kariyerine Beşiktaş'ta başlayıp Trabzonspor'da devam eden Olcay Şahan, pazar günü oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesinde görev yapması durumunda eski takımı karşısında Süper Lig'de ikinci kez 'dalya' diyecek.
Spor Toto Süper Lig kariyerine 2012-13 sezonunda Beşiktaş'ta başlayan ve ardından 2016-17 sezonunun devre arasında Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan, ligin 16'ncı haftasında Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynayacağı maçta forma giymesi durumunda Süper Lig'de 200'üncü maçına çıkmış olacak.
199 MAÇLIK SÜPER LİG KARİYERİNDE 73 GOLE KATKI SAĞLADI
Türkiye'de Beşiktaş formasıyla 4,5 sezonda 142, Trabzonspor forması ile 57 lig maçında görev yapan Olcay, Pazar günü oynanacak karşılaşmada da süre alması durumunda eski takımı karşısında Süper Lig'de 'ikinci kez dalya' diyecek. 31 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de çıktığı 199 maçlık kariyerinde 40 gol ve 33 asistlik performans sergileyerek 73 gole katkı sağladı.
KARAMAN'IN GÖZÜ SAKATLARDA
Bu arada Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Ünal Karaman sakat oyunculardan gelecek haberi bekliyor. Son oynanan Atiker Konyaspor maçında sakatlıklarına rağmen forma giyen Onazi, Abdülkadir Ömür ve Onazi'nin maçın ardından ağrılarının arttığı ve bu nedenle de yapılan antrenmanlarda yer almadığı belirtildi. Bu oyuncuların takımla çalışmalara dahil olarak kendilerini deneyeceği ve daha sonra oynayıp oynamayacağına karar verileceği kaydedildi.
EN CİDDİ SORUN ORTA SAHADA
Teknik direktör Ünal Karaman, sakatlıklar nedeniyle en ciddi sorunu ise orta saha mevkiinde yaşıyor. Bordo-mavililerde durumları belirsiz olan Sosa ile Onazi'nin yanı sıra Kucka da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışıyor. Özellikle Karaman'ın en güvendiği isimler arasında yer alan Sosa ile Onazi'nin Beşiktaş karşısında olası oynayamama durumunda Karaman'ın elinde alternatif olarak sadece genç oyuncular Batuhan ile Murat Cem bulunuyor. Ünal Karaman'ın da dün yapılan antrenmanda bu iki genç oyuncu ile özel olarak ilgilendiği dikkat çekerken, özellikle onlara 'topla çabuk oynayın' uyarılarında bulunduğu gözlendi.

FOTOĞRAFLI