Antalya'da aşırı hız ve dikkatsizlikten dolayı meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. 3 aracın karıştığı kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan aracın cadde üzerinde geçmekte olan halk otobüsüne çarpmadan durabilmesi büyük bir faciayı önledi.

Kaza, gece yarısından sonra Antalya'nın merkez Muratpaşa ilçesi 100. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre 07 DN 849 plakalı araç aşırı hız nedeniyle orta refüje çıktı. Demir bariyerleri kırdıktan sonra da durmayan araç önce içinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu 07 FRV 60 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra ise takla atarak 06 BL 741 plakalı aracın üstünden geçti. En son içinde yolcuların da bulunduğu halk otobüsünün önünde durabildi. Kazada takla atan aracın sürücüsü ağır yaralandı. Üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobilde de 4, diğer araçta ise 1 kişi yaralandı. Kaza anını gören vatandaşlar, halk otobüsünün şans eseri faciadan kurtulduğunu ifade etti.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Antalya'daki farklı hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar çekiciyle kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.