Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, takıma yapacakları bir kaç takviye ile ligde korkulu rüya gören değil, rakiplerin korkulu rüyası olacaklarını söyledi.

Yeni sezon 3. etap kamp çalışmalarını Slovenya'nın Bled kentinde sürdüren Torku Konyaspor, Hırvatistan 1. Lig takımlarından Hrvatski Dragovoljac ile oynadığı hazırlık maçını 2 - 0 kazandı. Karşılaşmayı izleyen Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, takımının iyi yolda olduğunu ve bunun sevindirici olduğunu ifade etti.

Takımının eksiklikleri olmasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Başkan Şan, "Her ne kadar hazırlık maçlarında alınan sonuçlar önemli olmasa da lig öncesi teknik heyetimiz adına moral verici bir durum. Çalışmaların ve planlamaların neresinde olduklarını görüyorlar." diyerek, şunları söyledi:

"İskeleti korunmuş ve üzerine takımımıza fayda sağlayacağına inandığımız oyuncuların dahil edildiği kadromuz, geçen sezon en önemli özelliği olan topa daha fazla sahip olma ve mücadelesi, kazanma hırsına gördüğümüz kadarıyla bıraktığı yerden devam ediyor. Tabiki bu maçlar lig için ölçü olamaz. Ama hocamızın kafasındaki oyun mantalitesini uygulaması adına prova niteliğinde."

Torku Konyaspor'un iyi yolda olduğunu görmenin kendilerini mutlu ettiğini de belirten Başkan Şan, "İnşallah lige kadar var olan eksiklerimizi gidererek ve yapacağımız birkaç takviye ile ligde korkulu rüya gören değil, rakiplerinin korkulu rüyası olan bir takım olacağız. İnancımız tam." diyerek sözlerini tamamladı.