O SORU KIZDIRDI
Yılport Samsunspor'da son olarak yeni sezonda giyeceği çubuklu forma Kırmızı-Beyazlıların sosyal medya sayfalarında tanıtılmıştı. Başkan Yüksel Yıldırım'ın bizzat yakından ilgilendiği formalar 12.adamın büyük beğenisini kazanmıştı. Bir taraftarın tanıtılan çubuklu formanın başka bir takımın formasıyla birebir aynı olmasını ifade ederek 'özgün forma istiyoruz' yorumu Başkan Yüksel Yıldırım'ı kızdırdı. 

KATALOĞDAN SEÇİLİYOR
Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ve imkan oldukça camiaya güzel mesajlar veren Yıldırım o taraftara, ''Bana hangi takımın forması özgün diyebilirsin ki? Katalogdan seçiliyor. Biz ise beğendiğimiz formaları Samsunspor için uyarlıyoruz. Bire bir aynı değil! Yaka ve kol bantları, çubuk kalınlıkları gibi bir sürü değişiklik var. Bizim formamız çok daha güzel oldu. Beğenmeyen almasın'' yorumunu yaptı. 

ÜZÜLÜYORUM
Başkan Yıldırım ayrıca, ''Dünya takımı olacaksanız önce takımın satılan forma sayısı önemli. Dünya genelinde satılan forma sayısı çok daha önemli! İşte dünyanın en fazla forma satan kulüpleri, ama bir tane Türk Kulübü yok sıralamada. Üzülüyoruz. Haydi tüm Türkiye tuttuğun takıma forma alarak destek ver'' çağrısında bulundu. 

TARAFTAR DESTEK ÇIKTI
Yılport Samsunsporlu taraftarlar Başkan Yıldırım'ın paylaşımı sonrası geçmişte yaşanan kötü günleri hatırlatarak Yıldırım'a sahip oldukları için çok şanşlı olduklarını dile getirdi.