Atakum Belediyesi Meclis Toplantısı'na katılan Samsun Marina Dayanışması Sözcüsü Dr. Nedim Ecevit,  Kurupelit Yat Limanı’nın doldurulacak olmasını "Bu şehrimize yapılan ihanettir, insafsızlıktır" diyerek eleştirdi.

ATAKUM MECLİSİNDE SUNUM YAPTILAR

Atakum Belediyesi Meclis toplantısına katılan Samsun Marina Dayanışması Sözcüsü Dr. Nedim Ecevit ve İnşaat Mühendisi Murat Şenel meclis üyelerine, Kurupelit Yat Limanı'nda planlanan projeye ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.

BU DURUM İZAH EDİLEMEZ

Meclis oturumunda Atakum Belediyesinde 'İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü' kurulması teklifi kabul edilirken, toplantının ardından ise, Samsun Marina Dayanışması Sözcüsü Dr. Ecevit yaptığı açıklamada, "Kurupelit Yat Limanı’nın doldurulması ve bu dolgunun önüne ötelenmiş başka bir yat limanı yapılmasının şehrimiz ve kıyılarımız için daha iyi olacağını söylemek mümkün değildir. Yaşam alanlarımıza, oldu bitti anlayışıyla kondurulan hatalı yapıların son aşamada duyurulması akıl, izan, sağduyu ve ile izah edebilecek bir durum da değildir. Bu şehrimize yapılan ihanettir, insafsızlıktır" dedi.

TEKNİK BİLGİ VERDİ

İnşaat Mühendisi Murat Şenel'de meclis üyelerine Kurupelit Yat Limanında planlanan proje, çözüm önerileri ve kıyı erozyonuna yönelik teknik bilgiler verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.