Samsun Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu kurucu başkanlığına veda eden Sadettin Sarıoğlu'na, yakın arkadaşları ve vakıf üyeleri tarafından m"teşekkür yemeği" verildi.

GÖREVİNE VEDA ETTİ

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali'nde düzenlenen etkinlikte, Vakıf Başkan Yardımcısı Savaş Gömeç, gecenin düzenlemesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, "Sadettin Sarıoğlu başkanımızın yıllardır bu derneğe ve kurulduğu günden bu yana vakfımıza büyük emekleri olmuştur. Derneğe kazandırılan ikinci binanın alımında da çok büyük emek vermiştir. Çarşambalılar Vakfı'nda bundan sonra görev alacak herkesin amacı kültürel ve ekonomik yönde ilçemizin kalkınması, şehirdeki birlikteliğin artırılması, aramızdaki dostluğun tesis ve daim edilmesi noktasında çalışmalarını sürdürecektir. Mütevelli heyetimizin sevgi ve saygıyla, cemiyet ve camiamızın gelişmesi noktasında başardığı güzel işler, yapacağı güzel çalışmalar Sadettin Sarıoğlu başkanımıza verilecek en güzel hediye olacaktır. Bizleri kırmadan bu geceyi paylaşmak için gelen herkese vakfımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

SARIOĞLU DUYGULANDI

Çarşambalılar Vakfı Başkanı Sadettin Sarıoğlu ise duygu dolu anlar yaşadığı konuşmasında geceyi organize eden ve katılan herkese yürekten teşekkür ettiğini belirterek, "33 yıl Çarşambalılar Derneği'nde hemşehrilerimiz adına çalışmalar yaptık. Bu geceyi organize eden özellikle çocukluk arkadaşım eski milletvekilimiz Cemal Alişan, dostum Çarşamba Ticaret Borsası Başkanımız Kazım Yılmaz'a, dernekte bana yönetim kurulunda yer veren Selçuk Dündar hocama, her zaman yanımda olan kardeşim Savaş Gömeç'e özellikle teşekkür ediyorum. Dernek işlerinde aileme çok vakit ayıramadım. Onlarda haklarını helal etsinler. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Bu arada, konuşmasını bitiren Sadettin Sarıoğlu, masaları tek tek ziyaret etti.

SARIOĞLU'NA PLAKET, SAAT VE TESBİH

Gecenin sonunda Başkan Sarıoğlu'na vakfa ve derneğe verdiği hizmetlerden dolayı hazırlanan teşekkür plaketi ile
çeşitli hediyeler verildi. Yemeğe Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, eski Çarşamba ve Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, vakıf mütevelli heyeti, yönetim kurulu ve vakıf üyeleri katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.