Olay, 23 Mart Cumartesi günü saat 13.30 sıralarında İstanbul Şişli'de gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerindeki bir iş yerine giren bir kadının, esnafa dürüm almak istediğini söylediği, arkadaşları olduğunu ve ücretlerin ayrı ayrı ödeneceğini söyledi. Kadının halinden şüphelenen esnafın da siparişin ücretini peşin istediği, kadının uzattığı 200 lirayı alan esnafın, 14 lira sipariş ücretini alarak paranın üstünü kadına teslim ettiği görüldü. Ardında tırnakçı kadın, o esnada parayı sayıyormuş gibi yaparak el çabukluğuyla 150 lirayı cüzdanının arkasına gizledikten hemen sonra dürümü almaktan vazgeçtiğini belirtti. Kadının paraları gizlediğini fark eden esnafın da paraları elinden geri alarak saydıktan sonra kadının dolandırıcı olduğunu düşünerek polis ekiplerine ihbarda bulunduğu öğrenildi. 

KADINLAR İLE ÇALIŞANLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Esnaf, parayı geri vermeyerek polis ekiplerini beklediği esnada tırnakçı kadının, bebekli bir kadın ile 2 kadının, içeride taşkınlık çıkartmaya başladığı görüldü. Bunun üzerine çalışanlar kadınları dışarıya çıkartmak istediği esnada arbede çıktı.

'SOYUNURUZ' DİYE TEHDİT ETTİLER

Tarafların tartışmanın ardından birbirine vurması üzerine işin içinden çıkamayacaklarını anlayan çeteden bebekli olan kadının, bu kez tişörtünü çıkartarak soyunmaya çalıştığı görüldü. "Parayı vermezsen soyunuruz, bizi taciz ettiler” diyerek tehditte bulunduğu, kadınlarla bir süre daha mücadele eden esnafın, ardından 200 lirayı geri verdiği görüldü.

Parayı alan kadınların ise hızla iş yerinden çıkarak kayıplara karıştığı ifade edildi.