Samsun Medya Grubu olarak vatandaşlardan, Ramazan Bayramı mesajlarını aldık.

İşte Samsunluların Ramazan Bayramı mesajları:

GÜZELLİKLER VE BARIŞ GETİRSİN
Remzi  KARASU: Ülkemize milletimize  bayramımız hayırlı olsun istiyorum. Ramazan bayramımız bize güzellikler ve barış getirsin. Birbirimizi sevelim ülkemiz barış içinde bir bayram  geçirsin. 

SAĞLIKLI VE HUZURLU GEÇSİN 
Muammer ŞAH: Ramazan bayramımız vatanımıza milletimize hayırlı olsun . Bütün milletin bayramı sağlıklı ve  huzurlu bir şekilde geçmesini diliyorum. Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. 

DEĞERİNİ DAHA İYİ İDRAK EDİYORDUK
Murat MALLI: Ülkemiz için sağlıklı huzurlu mutlu çağdaş bir ülkeye yaraşır bayram kutlamak dilekleriyle herkesin bayramını kutluyorum. Tabi eskiden bayramın değerlerini daha iyi idrak edebiliyorduk şimdi biraz daha rutine dönmüş oldu bayramlar.

HUZURDAN ESER YOK 
Regaip BORA:Millet mutlu görünüyor ama mutsuz o yüzden bayramların neşeli geçeceğini de düşünmüyorum. Şuan  torununa haçlık veremeyen adamın bayramı nasıl geçebilir ki. O yüzden eski bayramlarda ki huzurdan eser yok şimdi.

EN AZINDAN BİRBİRİNE KAVUŞABİLİYOR
Sevim ALÇIOĞLU: Bayram çok güzel bir şey. Bayram denince dostluk sevgi barış saygı hepsi aklıma geliyor. İnsanlar bayram olunca en azından birbirlerine kavuşabiliyorlar. Allah herkese hayırlı bayramlar nasip etsin. 

ŞÜKÜRLER OLSUN BİZ YAŞADIK
Halil GÜR: İnsanların cebinde para yok bayram nasıl olur bilmiyorum ama yinede bayram denince yüzümüz gülüyor güzel geçeceğini umuyorum. Tabi eski bayramlar çok güzeldi şuan tarif dahi edemiyorum yaşamak gerekiyor.Şükürler olsun biz yaşadık. 

YÜZÜ GÜLEN KİMSE YOK
Can GÜLEÇ: Herkese iyi bayramlar geçirmesini diliyorum ama bu şartlarda ne kadar iyi bayram geçirebilirler bilmiyorum. Hayat standartları artık insanları her şey den geri çekmiş durumda.Görüyorsunuz herkesin yüzü somurtmuş bir şekilde  yüzü gülen kimse yok..

EKONOMİK OLARAK RAHATTI
Sebahattin Demir BİNİCİ: İnsanların cebi dolu olursa bayram çok daha güzel geçecektir. Çünkü insanlar   eşine dostuna hediye alma imkanları oluyor. Tabi eski bayramlar şuan yok ve insanlar ekonomik olarak rahattı. En azından sevgi vardı şuan o da olmayınca her şey noksan kalıyor. İnşallah güzel olur bir çok bayramı da sevdiklerimizle kutlarız.

HERKESE KUTLU OLSUN
Halil İbrahim BAYRAM: Ramazan bayramı herkese kutlu olsun. Memleketimize huzur mutluluk ve barış getirsin.Tüm sevdiklerimin bayramını kutluyorum.Saygı ve sevgiyle geçirmek dileğiyle.  

VATANDAŞ ZOR DURUMDA 
Mustafa OVA: Bu bayram tüm ülkeye ve emekliler de dahil olmak üzere inşallah hayırlara vesile olur. Şuan vatandaş cidden çok zor durumda. Bırakın bayramı ramazanda akşam iftarı nasıl yapacağız diye düşünüyorlar. Çok sıkıntılı bir durumun içindeyiz.Herkesin bayramı kutlu olsun. 

Hande ONAT- Uğur ATICI