Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 71 Evler Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahallede düzenlenen yemek programında Başkan Kurt, vatandaşlarla hem yemek yedi hem de sohbet etti.

Odunpazarı Belediyesi’nin 71 Evler Mahallesi 38 Sokak’ta yaptığı asfalt çalışması sonrası Başkan Kurt, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Kurt, vatandaşlarla sohbet etti. 71 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışması için vatandaşlar Başkan Kurt’a teşekkür etti. Tozdan çamurdan kurtulduklarını söyleyen vatandaşlar, asfalt çalışmaları sırasında emeği geçen bütün çalışanlara da teşekkür etti.

Başkan Kurt yaptığı konuşmada, “71 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarının uzamasının nedeni, bizim dışımızda, bizim bilgimiz olmadan bazı mahkemeler buradaki asfalt ihalesini durdurma kararı aldı. 71 Evler Mahallesi kazılmıştı fakat kış aylarına girmeden asfalt çalışmalarını yaparak sizleri oluşabilecek mağduriyetten kurtardık. Biz bütün mahallelere eşit şekilde hizmet etmek istiyoruz. Sizlerle de hem bu yaşanan olumsuzlukları anlatmak hem de sizinle bir arada olmak için mahallenize geldik. 71 Evler Mahallesinde bir halk merkezi açtık ve Aydın Arat ismini verdik. Bu Halk Merkezimizden bütün mahallelinin yararlanmasını istiyoruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

71 Evler Mahalle Muhtarı Emir Dişbudak da mahalleye yapılan asfalt çalışması için Başkan Kurt’a ve çalışanlara teşekkür etti.