AK Parti Samsun’da 7. Olağan Kongre süreci tüm hızıyla sürerken bugün gerçekleştirilen Yakakent ilçe kongresinde Saliha Korkmaz yeniden başkan seçildi.

Yakakent Zafer Düğün Salonu Bahçesi'nde gerçekleşen kongreye AK Parti teşkilatı oldukça yoğun katılım gösterdi. Kongreye Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ile Fuat Köktaş, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Adnan Günnar ,Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KONGRELER DEVAM 
AK Parti Samsun’da 7 . Olağan Kongre sürecinde bugün Yakakent ve Alaçam kongrelerinin ardından yarın (Pazar günü) Asarcık ve Kavak İlçe kongreleri düzenlenecek. Sosyal medya üzerinden hafta sonu yapılacak kongreleri açıklayan İl Başkanı Ersan Aksu," İlçe kongrelerimize pandemi kurallarına uyarak devam ediyoruz. Cumartesi günü Yakakent ve Alaçam'da, Pazar günü ise Asarcık ve Kavak'tayız" dedi.


AK Parti Samsun’da Canik ve Havza kongrelerinden sonra pandemi nedeniyle ara verilen kongreler, Ağustos ayında tekrar başlamıştı.AK Parti Samsun Atakum,İlkadım,Salıpazarı, Terme, Bafra, 19 Mayıs, Canik, Havza, Ayvacık ve Yakakent 7. Olağan Kongrelerini tamamlanmış oldu.